ТРАНСФОРМАЦІЇ ЦІННІСНО-СМИСЛОВОЇ СФЕРИ ПРАВООХОРОНЦІВ НА ЕТАПІ НАВЧАННЯ У ЗВО ЗІ СПЕЦИФІЧНИМИ УМОВАМИ НАВЧАННЯ - Твердохлєбова, Н. (Вісник Національного університету оборони України, 2019)
У статті висвітлено основні ознаки особистісної трансформації, обґрунтовано необхідність проведення діагностики значущості життєвих цінностей правоохоронців у різних сферах життя; проаналізовано результати дослідження особливостей особистісних трансформацій ціннісно-смислової сфери правоохоронців на різних етапах отримання освіти у ЗВО зі специфічними умовами навчання.