ВРАХУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОМУ СУПРОВОДІ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Калениченко, Р.; Льовкіна, О.; Мустафаєв, Г. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті представлено результати дослідження особливостей врахування сучасних тенденцій педагогічної освіти в соціально-психологічному супроводі професійного становлення майбутніх фахівців у сучасному закладі вищої освіти.