ВТІЛЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРАЦІВНИКА ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРАВОВУ СВІДОМІСТЬ - Чухраєва, Г. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
Стаття присвячена визначенню основних психологічних особливостей особистості працівника поліції всіх підрозділів поліції, і особливо, виокремити ці аспекти у працівників з оперативно-розшуковою діяльністю. На основі проведених емпіричних досліджень встановлено, що оперативно-розшукова діяльність пов’язана з високою правовою відповідальністю і свідомістю, які межують з високим ризиком водночас.