РОЗВИТОК СТРЕСОСТІЙКОСТІ ОБ`ЄКТА НАВЧАННЯ В УМОВАХ ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА У КОНТЕКСТІ ЙОГО САМОРЕАЛІЗАЦІЇ - Якимчук, Б. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
Розвиток стресостійкості розглядається у межах суб’єкт-середовищного підходу, що представляє сукупність основних принципів, що є в основі створення технологій розвитку особистості через суб’єкт-суб’єктну взаємодію у спеціально створеному розвивальному середовищі.