ПСИХОЛОГІЧНИЙ ІМУНІТЕТ ТА ЙОГО ЗБЕРЕЖЕННЯ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗАГРОЗ ТА ВИКЛИКІВ - Хомич , В.; Хомич , Г. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті досліджуються проблеми впливу процесів інформатизації та цифровізації соціального простору на особистість в умовах викликів сьогодення; презентовано теоретико-методологічні та емпіричні аспекти дослідження наслідків інформаційного впливу на молодих людей та підлітків у ситуації соціальної депривації; представлено до обговорення міркування щодо безпечного використання online-ресурсів задля попередження інтернет-залежності та збереження психологічного імунітету особистості в умовах інформаційної загрози.