ОСОБЛИВОСТІ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО КЛІМАТУ У ПІДРОЗДІЛАХ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ - Шевчук , К.; Мацевко , Т. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
В статті розкриваються результати емпіричного дослідження стану соціально-психологічного клімату військового підрозділу. Визначено, що соціально-психологічний клімат в колективі є нейтральним (нестійким) та в будь-який момент може змінитися в сприятливий (здоровий), або несприятливий (нездоровий).