ПІДТРИМАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ В РАЙОНІ ВЕДЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ - Клочков , В. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті представлено порядок та ключові питання проведення підтримуючої бесіди, яку пропонується застосовувати в діяльності груп контролю бойового стресу з метою підтримання психологічної стійкості військовослужбовців в районі ведення бойових дій. Описано порядок та умови апробації розробленого інструменту підтримання психологічної стійкості. В ході обговорення результатів апробації доведено їх результативність.