ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗМІСТУ ТА ДИНАМІКИ РОЗВИТКУ ЦІЛЕЙ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Іванов, В. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті подано результати емпіричного дослідження психологічних особливостей змісту та динаміки розвитку цілей навчальної діяльності майбутніх вчителів початкових класів та оцінку їхнього взаємозв’язку з мотивацією та успішністю професійного навчання.