ВІКОВІ АСПЕКТИ КРЕАТИВНОСТІ В МОЛОДШОМУ ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ - Воронова , О.; Барчій , М. (Вісник Національного університету оборони України, 2021)
У статті проаналізовано погляди вітчизняних та зарубіжних науковців на проблему креативності, її структуру та ознаки. Підкреслено роль молодшого шкільного віку для розвитку креативності. Висвітлено психолого-педагогічні підходи до розвитку креативності учнів початкової школи. Наведено рекомендації педагогам щодо розвитку креативності школярів.