НЕРВОВО-ПСИХІЧНА НЕСТІЙКІСТЬ І СПОСОБИ ЇЇ ДІАГНОСТИКИ У ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ - Гоцуляк , Н.; Славіна, Н. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті розкривається поняття «нервово-психічна нестійкість», докладно викладаються форми, ознаки, а також причини та чинники її розвитку. Подано систему оцінки та прогнозування нервово-психічної нестійкості у військовослужбовців, а також методичні рекомендації щодо її діагностики.