МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ ОФІЦЕРА - Беліченко, Л. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
Стаття присвячена аналізу досвіду формування іміджу офіцерів у зарубіжних країнах. За результатами аналізу досвіду держав з найпотужнішими арміями світу визначено проблеми формування іміджу офіцера в Україні та запропоновано шляхи їхнього подолання. За результатами дослідження встановлено, що формування іміджу офіцера - це цілеспрямований та динамічний процес, основними елементами якого є особистий досвід взаємодії з офіцерами, суспільний досвід та громадська думка.