ПСИХОЛОГІЧНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ МОЛОДІ, ЩО ПРОЯВЛЯЮТЬ АКТИВНІСТЬ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ - Березовська , Л. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті представлено теоретичний аналіз феноменів «психологічне благополуччя» та «соціальні мережі». Проаналізовано сучасні закордонні дослідження взаємозв’язків між психологічним благополуччям молоді та особливостями активності у соціальних мережах. Розглянуто показники психологічного благополуччя та психічного здоров’я, на які впливає активність у соціальних мережах.