ТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ У ДОСЛІДЖЕННЯХ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ЯВИЩ - Храбан, Т. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
У статті пропонується практичне керівництво з проведення тематичного аналізу на прикладі досліджень соціально-психологічних явищ у галузі психолінгвістики. Доведено, що використання тематичного аналізу при опрацюванні лексичного матеріалу, отриманого експериментальним шляхом завдяки проведенню асоціативних експериментів, уможливлює вивчення нюансів людської поведінки та соціальних взаємодій.