ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ В УМОВАХ ПРОВЕДЕННЯ АТО (ООС): ПРАВОВА СКЛАДОВА - Руснак, Ю. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
Стаття є дослідженням нормативно-правової бази України щодо питання психологічної реабілітації військовослужбовців після повернення із зони бойових дій. Зокрема розкрито сутність та значення психологічної реабілітації. Крім того, проаналізовано ключові Закони, відповідно до яких здійснювалось проведення психологічної реабілітації військовослужбовців на початку проведення антитерористичної операції на Сході України. Також, досліджено ґенезу формування законодавчої бази щодо психологічної реабілітації військовослужбовців за період з 2014 по 2022 роки.