ОБҐРУНТУВАННЯ РІВНЕВОЇ СТРУКТУРИ ПОСТДОСВІДНОГО ЗРОСТАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ – УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ - Олійник , В’ячеслав (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті досліджуються рівні прояву та групові ознаки постдосвідного зростання військовослужбовців – учасників бойових дій, як результату позитивних психологічних змін особистості внаслідок переживання травматичних і стресових подій. У ході емпіричного дослідження запропоновано чотирирівневу градацію прояву потсдосвідного зростання з визначенням відповідних їм групових ознак.