ЕКСПРЕС-РЕГУЛЯЦІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СТАНІВ ПРАВООХОРОНЦІВ ПІСЛЯ СТРЕСУ - Кодлубовська, Т. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті представлено результати дослідження прояву інтенсивності стресового навантаження у співробітників правоохоронних органів різної спеціалізації системи МВС України. Показані результати емпіричного дослідження, які підтверджують ефективність застасування Комплексу експрес-методів психофізіологічної регуляції функціональних станів правоохоронців після стресу. Доведено, що позитивні результати швидкої регуляції досягаються завдяки індивідуального підбору технік дихання, зон акупресури, ефірних олій та їх композицій в аромабальзамах Aromasvit. Приводяться данні про впровадження Комплексу експрес-методів психофізіологічної регуляції (КМПР) функціональних станів правоохоронців після стресу та алгоритм його застосування в закладах вищої освіти МВС України.