СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВІДНОСИН ДОВІРИ У ВІЙСЬКОВИХ ПІДРОЗДІЛАХ ЗА УМОВ СУБОРДИНАЦІЇ - Лисенко, Д. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті розглянуто соціально-психологічні особливості відносин довіри у військових підрозділах за умов субординації, розкрито роль ситуативно-об’єктивних чинників у формуванні довіри в системі статусно-рольових міжособистісних відносин, проаналізовано специфіку довіри підлеглих до командирів в залежності від ступеню службової ієрархії.