ПСИХОЛОГІЧНІ ШЛЯХИ ФОРМУВАННЯ АВТОРИТЕТУ ОФІЦЕРА КАДРОВОГО ОРГАНУ - Литвиненко, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті висвітлюється характерологічна сутність складових елементів аналізу психологічних шляхів формування авторитету офіцера кадрового органу. Інформація призначена офіцерам структур персоналу в якості інформативної бази.