ПРОФЕСІЙНА ІДЕНТИЧНІСТЬ МАЙБУТНІХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ НА ЇЇ КОГНІТИВНОМУ РІВНІ - Макарова, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
Розглянуто розвиток професійної ідентичності поліцейських, під час навчання у вищому навчальному закладі зі специфічними умовами навчання. Теоретичний аналіз літератури дав нам змогу визначити рівні професійної ідентичності: В статті висвітлені результати емпіричного дослідження професійної ідентичності на когнітивному рівні.