ПСИХОЛОГІЧНІ СПОСОБИ ФОРМУВАННЯ АВТОРИТЕТУ ОФІЦЕРА КАДРОВОГО ОРГАНУ - Storozhenko, T. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
В даній статті розкрито питання актуальності дослідження формування авторитету офіцера кадрового органу. Проведено аналіз психологічних шляхів формування авторитету офіцера. Розглянуто психологічну природу авторитету. Також розглянуто процес формування авторитету керівника, його якості та вміння. Проведено аналіз структури авторитету та висвітлено переваги і недоліки кожного із функціональних компонентів авторитету, як інтегральної характеристики особистості, що надає можливість обирати найбільш оптимальні шляхи формування авторитету офіцера кадрового органу в контексті службово-бойової діяльності офіцера.