ІГРОВА КОМПЕТЕНТНІСТЬ КОМАНДИРА - Хайрулін, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
Досліджується феномен гри, як базис професіоналізму сучасних командирів. Їх діяльність здійснюються в умовах гібридних загроз та викликів. Запропоновано професійну компетентність командирів сприймати через оптику ігрової компетентності, основою якої є гнучкі й жорсткі компетенції. Практичним результатом прогнозується створення і застосування моделі ігрової компетентності командира, покращення професійної (службової) діяльності відповідних посадових осіб.