ЖИТТЄЗДАТНІСТЬ ЯК ОСНОВА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ В ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ: СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - Березовська, Л. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті представлено результати теоретичного дослідження життєздатності як основи конкурентоздатності в професійній діяльності. Зазначено, що конкурентоздатність у професійній діяльності розглядається в контексті організації, групи, особистості. Проаналізовано соціально-психологічні аспекти життєздатності в професійній діяльності на трьох рівнях: організаційному, груповому та індивідуальному.