ОЦІНКА КЛЮЧОВИХ ЯКОСТЕЙ АУДИТОРА - Ралко, А. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті представлено результати оцінювання аудиторами та майбутніми аудиторами якостей, необхідних для успішної професійної діяльності. Розглянуто структуру розробленої анкети «Оцінка ключових якостей аудитора». Проаналізовано результати дослідження за ранжуванням середніх показників самооцінки якостей аудитора. Представлено результати частотного аналізу самооцінки індивідуальних та професійних якостей, наданих респондентами.