ПРОБЛЕМИ РЕДАКЦІЙНО-ВИДАВНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВНЗ МВС ІЗ ВРАХУВАННЯМ МОТИВАЦІЙНОГО ФАКТОРУ В КОНТЕКСТІ СЬОГОДЕННЯ - Хлонь, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті висвітлені проблеми редакційно-видавничої діяльності ВНЗ МВС із врахуванням мотиваційного фактору осіб, які знайомляться із результатами такої діяльності в контексті сьогодення, а також вивчення процесів удосконалення відповідної діяльності. В даній роботі нами були запропоновані найбільш актувальні питання редакційно-видавничої діяльності вищих навчальних закладів МВС та шляхи їх вирішення, що на нашу думку відображають можливості для вдосконалення відповідної дільності. Вважаємо, що запропоновані заходи суттєво сприятимуть не лише покращанню редакційно-видавничої справи і якості навчально-наукових видань, але і підвищенню освітньо-професійного рівня залучених до цього працівників галузевих служб ОВС.