ІНОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КОАКТИВНОГО КОУЧІНГУ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ПСИХОЛОГА - Вахоцька , І. (Вісник Національного університету оборони України, 2021)
У статті розкривається інноваційний потенціал коактивного коучингу при підготовці майбутнього психолога. Зазначається, що технологія коактивного коучингу представляє сукупність методів, засобів і форм впливу на особистість майбутнього психолога, що забезпечують свободу його особистісно-професійного розвитку за допомогою взаємодії з іншими людьми.