ПРОФЕСІЙНИЙ ПСИХОЛОГІЧНИЙ ВІДБІР ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ У КРАЇНАХ БЛОКУ НАТО - Бондаренко, Т. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті аналізується досвід країн-членів НАТО у сфері професійної та психологічної селекції військовослужбовців військової служби за контрактом. Зроблено висновки стосовно проблем, з якими періодично зустрічаються країни в даній сфері та можливі шляхи їхнього вирішення. Разом з цим зроблені висновки щодо перспектив запозичення іноземного досвіду в українських реаліях.