ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МЕХАНІЗМІВ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАХИСТУ В УМОВАХ МАНІПУЛЯТИВНОГО ВПЛИВУ - Заушнікова, М.; Коханець , А.; Сковира , О. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті на основі аналізу наукових праць, які з’явилися в психологічній літературі, і власних досліджень з визначеної проблеми представлено механізми психологічного захисту особистості від маніпулятивного впливу, відображено його структуру та окреслено особливості цього соціально-психологічного явища.