ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ВІДБОРУ СПЕЦІАЛІСТІВ ДО ДІЯЛЬНОСТІ В СКЛАДНИХ ТА ЕКСТРЕМАЛЬНИХ УМОВАХ - Калениченко, Р.; Коханець A.; Берташ , М. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті представлено результати дослідження особливостей організації професійно-психологічного відбору спеціалістів до діяльності в складних та екстремальних умовах.