ОСОБЛИВОСТІ ПРОЯВУ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ КОНФЛІКТІВ В МЕХАНІЗОВАНІЙ РОТІ - Нікітіна , Т.; Мацевко , Т. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
В статті розкриваються результати емпіричного дослідження прояву організаційних конфліктів в механізованій роті. Показано, що в підрозділі конфлікти є важливою складовою функціонування підрозділу та однією з основних форм взаємодії.