РІЗНОПЛАНОВА УПРАВЛІНСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ПСИХОЛОГІЧНА УМОВА РОЗВИТКУ ЗРІЛОЇ ОСОБИСТОСТІ КЕРІВНИКА - Вахоцька , І. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
Різнопланова діяльність керівника, будучи умовою, за якої актуалізація потенційних властивостей його управлінської діяльності та регулюючої функції його психіки можлива найбільшою мірою, акумулює ресурсне забезпечення його особистості, що зовні проявляється у ступені сформованості у нього власної системи взаємодій зі світом, заснованої на наперед намічених різнопланових діяльностях, об’єднаних життєвою метою, що має відносний порядок, послідовність та терміни їхнього виконання.