СПЕЦИФІКА ПЕРЕЖИВАННЯ СИТУАЦІЇ РОЗЛУЧЕННЯ ПОДРУЖЖЯМ ТА ЇЇ КОРЕКЦІЯ МЕТОДОМ ГРУП ВЗАЄМОПІДТРИМКИ - Ніколаєв , Л.; Руденко , О.; Ейдеміллєр , В. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті презентовано результати впровадження методу груп взаємопідтримки для корекції переживання подружжям ситуації розлучення. Емпірично підтверджено ефективність методу для покращення якості батьківства за рахунок його усвідомленості, узгодження позицій подружжя по складових батьківства. Показано важливість специфіки сформованих відносин, роботу з внутрішньосімейними конфліктами пари, яка перебуває у процесі розлучення.