ОБҐРУНТУВАННЯ МЕТОДИКИ ЕМПІРИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ РЕФЛЕКСИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ОФІЦЕРІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ - Іллющенко , С. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
Статтю присвячено дослідженню методів оцінювання розвиненості компонентів рефлексивної компетентності в офіцерів ЗС України у процесі військово-професійної діяльності. Обґрунтовано психодіагностичний інструментарій дослідження рівнів розвиненості психологічних компонентів рефлексивної компетентності, який відповідає вимогам надійності та валідності щодо об’єкта дослідження, визначено методичні засади розвитку компонентів рефлексивної компетентності.