ПСИХОДІАГНОСТИКА РОЗВИТКУ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПРОФЕСІЙНИХ ПЛАНІВ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Митник, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті викладено особливості розвитку індивідуальних професійних планів старшокласників. Виявлено, що основним пріоритетом щодо визначення сфери майбутньої професійної діяльності є високий рівень матеріального забезпечення та можливість кар’єрного зростання, і ті професії, що належать до ІТ-сфери та сфери обслуговування.