ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕГРОВАНИХ НАВЧАЛЬНО-АТЕСТАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ ПРАВОСВІДОМИХ УСТРЕМЛІНЬ - Хлонь, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
Розробка та впровадження інтегрованих навчально-атестаційних комплексів у вищих навчальних закладах з метою формування правосвідомих устремлінь суттєво вдосконалить доступність та ефективність засвоєння інформації з огляду на специфіку здійснення дистанційної освіти та можливості отримання сучасних знань, а також сприятиме більш ефективному професійному відбору. Вона дозволить якісно змінити уявлення про здійснення навчання на відстані і допомогти у освоєнні знань.