МОТИВАЦІЙНА СКЛАДОВА ЖИТТЄВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВОЛОНТЕРІВ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ В КРИЗОВИХ УМОВАХ - Зазимко , О. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
Емпірично досліджено мотиваційну складову життєвої компетентності волонтерів медичної галузі. Визначено, що вони відрізняються від інших волонтерів пониженою турботою за власний комфорт і безпеку та нижчою потребою в спілкуванні й творчій активності. Встановлено, що визначені мотиви, з одного боку, зумовлюють вибір напряму волонтерства, з іншого – виснажують психологічний ресурс особистості. Запропоновано вирішення означеного конфлікту.