ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ СУБ’ЄКТИВНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ - Харитинський , А. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
Психологічні чинники суб’єктивного благополуччя детермінують задоволення військово-професійною діяльністю та життям в цілому. Метою статті є визначення психологічних чинників суб’єктивного благополуччя військовослужбовців. Встановлено, що суб’єктивне благополуччя відображено відчуттям цінності, осмисленості, змістовної наповненості життя, безумовним прийняттям себе та розкриттям свого потенціалу, суб’єктивним визнанням значущості досягнень у різних сферах.