АНАЛІЗ ЧИННИКІВ ПРОФЕСІЙНОГО ЗДОРОВ’Я МЕНЕДЖЕРІВ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ВІЙНИ (ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНКЕТУВАННЯ) - Корольчук, В.; Корольчук, М.; Кривда, К. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
Встановлено, що фізичний і психологічний компоненти особистості знаходяться у межах середніх величин, що свідчить про позитивні тенденції долання негативних зовнішніх впливів на професійне здоров’я обстежуваних, а також вказує на збереження ресурсного компоненту за рахунок духовної сфери. Визначено, що особистісний ресурс зумовлює непохитність в обранні свого шляху в умовах війни і завдяки самовладанню, саморегуляції обстежувані прагнуть до подолання труднощів і до особистісного та професійного зростання.