ПРОФЕСІОГРАФІЧНИЙ АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ - Борисова , М. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
У статті розглянуті результати дослідження особливостей професійної діяльності працівників сфери управління персоналом, на прикладі працівників ІТ – сфери. За результатами авторського опитування були з’ясовані особливості та сучасний стан розвитку сфери професій, що відносяться до класу соціономічних і пов’язані з підбором персоналу та формуванням професійних команд, зокрема в діяльності ІТ – індустрії. За результатами анкетування, контент-аналізу термінів і понять, психологічного аналізу діяльності різних категорій працівників сфери управління персоналом, визначені основні психологічні особливості діяльності даної категорії фахівців та запропоновано модель професіографічного аналізу їх діяльності.