ДІАГНОСТИКА ОСОБЛИВОСТЕЙ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ-РОЗВІДНИКІВ ДО ДІЯЛЬНОСТІ В БОЙОВИХ УМОВАХ - Кириченко , Андрій; Чуй, Віта (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті висвітлено результати емпіричного дослідження, спрямованого на вивчення психологічної готовності військовослужбовців розвідувальних підрозділів до виконання бойових завдань. Розглянуто ключові аспекти їхньої готовності до діяльності в бойових умовах, із застосуванням аналізу компонентної структури психологічної готовності воїна-розвідника. Зокрема, досліджено такі складові, як мотиваційний, пізнавально-орієнтаційний, операційний та емоційно-вольовий компоненти.