ЕКСПЕРТНЕ ОЦІНЮВАННЯ СТРУКТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ДО НАСТУПАЛЬНИХ ДІЙ - Стасюк, Василь; Кіщук , Леся; Панасюк , Віктор (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті висвітлено проблему експертного оцінювання структурних компонентів психологічної готовності військовослужбовців Збройних Сил України до наступальних дій. У ході дослідження було визначено ключові компоненти психологічної готовності, серед яких виокремлено когнітивний, емоційний, мотиваційний та поведінковий. Наведено результати порівняння структурних компонентів психологічної готовності військовослужбовців оперативного і стратегічного рівнів до наступальних дій.