ПСИХОЛОГІЧНИЙ ЗМІСТ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ - Сидоренко , Альона (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті висвітлено основні підходи щодо розуміння поняття “самореалізації”, проведено аналіз концептуальних підходів до розуміння її психологічного змісту як реалізації власного потенціалу, досягнення особистих цілей та реалізації власного Я; проаналізовано психологічну літературу щодо визначення основних структурних складових самореалізації особистості.