ПСИХОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ АКАДЕМІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ: КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ТА СТРАТЕГІЇ - Войтенко, Олена (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті наведено основні напрямки роботи з психологічного забезпечення професійного благополуччя академічних працівників закладів вищої освіти, визначені за результатами емпіричної верифікації мотиваційно-ціннісної моделі, згідно з якою професійне благополуччя розглядається як інтегрований стан, що формується у зв’язку з тим, наскільки у професійній діяльності реалізовано потреби особистості, з урахуванням індивідуальних цінностей і смислів.