ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ В СИСТЕМІ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДГОТОВКИ ТА ЗАСТОСУВАННЯ ВІЙСЬК (СИЛ) ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Василенко, С. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті розкриваються сучасні погляди щодо організації психологічної реабілітації особового складу Збройних Сил України. У дослідженні використано теоретичний аналіз, порівняння, узагальнення та систематизацію літературних джерел. За результатами дослідження уточнено симптоматику та класифікацію посттравматичного стресового розладу, порядок організації та проведення психологічної реабілітації учасників бойових дій. Напрямок подальших досліджень полягає у визначенні шляхів підвищення якості психологічної реабілітації учасників бойових дій.