ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОФЕСІОГРАФІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОФІЦЕРА КАДРОВОГО ОРГАНУ - Мельник, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті проаналізовано теоретичні аспекти професіографії діяльності офіцера кадрового органу; з’ясовано суть і зміст понять «професіографія», «професіограма», «психограма». Встановлено, що професіограма офіцера кадрового органу чітко визначає те, чим займається цей фахівець, які види діяльності домінують у його роботі, які якості забезпечують успішному виконанню його посадових обов’язків, та які - перешкоджають його ефективній роботі як фахівця.