ВПЛИВ АМБІВАЛЕНТНОСТІ НА ПРОЦЕС ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ КОМАНДИРОМ: ФІЛОСОФСЬКО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Черевичний, С. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті представлено сучасні підходи до філософсько-психологічного бачення амбівалентності та проведено аналіз її впливу на прийняття рішення командиром в умовах невизначеності.