ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КАДРОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В НАЦІОНАЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - Барко, В. І.; Кирієнко, Л. А.; Барко, В. В. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
Стаття присвячена розгляду питань вдосконалення психологічного забезпечення управління персоналом у Національній поліції України. Аналізується вітчизняний і зарубіжний досвід психологічного аспекту кадрового менеджменту в поліції як важливий чинник досягнення неухильного дотримання поліцейськими прав людини, прозорості, деполітизації та демілітаризації правоохоронного органу, реалізації сервісної функції поліції, формування нової мотивації професійної діяльності поліцейських, розвитку комунікативних умінь, навичок емоційної саморегуляції та інших професійно важливих індивідуально-психологічних якостей поліцейських, здатності успішно протидіяти професійним ризикам.