ПСИХОЛОГІЧНА ГОТОВНІСТЬ ФАХІВЦЯ ДО ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ ВЕДЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ - Карпюк, Ю. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті викладені зміст і структура психологічної готовності фахівця до діяльності в умовах ведення бойових дій. Визначено, що структура такої готовності складається з таких її видів як тривала і короткочасна готовність. Для кожного з видів готовності визначені відповідні складові, компоненти і показники готовності.