СПЕЦИФІКА ПІДГОТОВКИ МОЛОДІ ДО ШЛЮБУ ТА СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ - Костю, С.; Митрюк, В. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті висвітлюється питання про підготовку молоді до подружнього життя та напрями роботи психолога в цій сфері. Завдяки теоретичному аналізу проблеми, ми маємо можливість зрозуміти, що підготовка до сімейного життя - це складний цілісний процес, який включає в себе напрями роботи, які допомагають потенційному подружжю створити міцний союз.