ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ОСОБАМ, З ХІМІЧНОЮ ЗАЛЕЖНІСТЮ НА РІЗНИХ ФАЗАХ ЕМОЦІЙНОГО ПЕРЕЖИВАННЯ В ПРОЦЕСІ РЕАБІЛІТАЦІЇ - Литвинчук, Л.; Каськов, І. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
Дана стаття покликана розкрити питання психологічної допомоги особам, з хімічною залежністю на різних фазах емоційного переживання в процесі реабілітації. В статті розкриваються етапи особистісно-емоційних змін, через які проходить особа в процесі психотерапії. Описуються фази емоційного переживання, які мало чим відрізняються від стадій реагування будь-якої особи на те чи інше обмеження або втрату. Розкривається зміст роботи психолога на різних стадіях емоційної реакції пацієнта.