СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЗОВНІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ПРОТИДІЇ РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ - Деменко, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2020)
У статті аналізується стан зовнішньої політики України в умовах трансформації сучасної системи міжнародних відносин та російської агресії. Автор досліджує розвиток взаємовідносин України із Європейським Союзом, Північноатлантичним Альянсом та Російською Федерацією, обґрунтовує пріоритети зовнішньої політики України на сучасному етапі.